Članki

dsc 0941 copy2

Dramska skupina Doma upokojencev Domžale na kavi za dve

By: | Tags: | Comments: 0 | 11 decembra, 2017

Veseli decembrski dnevi so se začeli. Veliko pevskih, dramskih in likovnih skupin bo imela v tem veselem mesecu svoje zaključne koncerte, razstave in igre. S tem bodo obiskovalcem pokazali, kaj so vse postorili čez leto in česa vse so kot amaterji zmožni. In tega ni tako malo.

Dramska skupina Doma upokojencev Domžale, doma srčnih ljudi, je obiskala Medgeneracijski center Bistrica Domžale in tamkajšnjim stanovalcem ter zaposlenim pripravila prijetno presenečenje. V kulturnem programu, ki so ga prikazale stanovalke in zaposlene Doma upokojencev Domžale, je razživel obiskovalce prireditve.

Za začetek je Darija Okleščen, Delovna inštruktorica animatorka v MGC Bistrica pozdravila vse navzoče ter jim zaželela prijetno zabavo ob gledanju kulturnega programa. V kulturnem programu, ki je sledil, so najprej zaplesale stanovalke in zaposlene v Domu upokojencev Domžale skupni ples na pesem “Ples v dežju”, zatem pa je sledila komedija “Kava za dve”, sicer po predlogi Čaj za dve, ki jo je spisal Tone Partljič. Komedijo, ki je privabila veliko smeha obiskovalcem na usta, so zaigrale zaposlene v Domu upokojencev Domžale. Bilo je veliko smeha, manjkale pa niso niti ljudske pesmi, ki so jih zapele. Stare ljudske pesmi so spodbudile marsikaterega obiskovalca prireditve, saj jih je kar nekaj zapelo z njimi.

Prijetno druženje stanovalk in zaposlenih obeh domov je bilo res enkratno, izmenjali so si nekaj izkušenj, na koncu pa so si skupaj ogledali še prostore MGC Bistrica. Mojca Kerč, un. dipl. org. dela in višja fizioterapevtka v Domu upokojencev Domžale ter Darija Okleščen, delovna inštruktorica animatorka sta si ob koncu kulturnega programa izmenjali darili, nato pa so se še skupaj poveselili.

Dramska skupina Doma upokojencev Domžale bo z tem programom nastopila tudi na Karitasovi dobrodelni prireditvi, ki bo danes v petek, 1. decembra 2017, potekala v Dobu.

Avtor: Miro Pivar; Foto, video: Miro Pivar

 

Fotogalerija

 

 

 

DOSTOPNOST