Članki

OBVESTILO, 12. 4. 2021

By: | Tags: | Comments: 0 | 12 aprila, 2021

Spoštovani,

žal vas moramo obvestiti, da se je v DU Domžale ponovno pojavila okužba s COVID-19. V petek, 9. 4. 2021, so bili odvzeti brisi vsem stanovalcem in zaposlenim. Potrjena je bila ena okužba med stanovalci, vsi ostali testi so bili negativni. Okužena stanovalka od prejetega pozitivnega testa biva v ponovno vzpostavljeni rdeči coni doma in se počuti dobro. Skladno s ciljem preprečevanja širjenja okužb bomo v domu še naprej izvajali redno testiranje.

Za obiske v pritličju doma je obvezna predhodna najava na recepciji na telefonsko številko 01/724 12 30 ali 040 361 621. Dovoljeni so obiski ene zdrave osebe naenkrat, ki je ves čas obiska oblečena v popolno osebno varovalno opremo. Obiski v prvem in drugem nadstropju doma potekajo nespremenjeno po ustaljenem urniku, in sicer vse dni v tednu od 9.30 do 11.30 in od 14.15 do 16.30. Obiski se izvajajo praviloma zunaj doma in so le izjemoma dovoljeni v sobah stanovalcev oziroma v notranjih skupnih prostorih. Obiskovalci morajo ves čas obiska v domu nositi zaščitno masko, si razkuževati roke in se zadrževati samo pri svojem bližnjem.

Izhode stanovalcev zaradi slabe epidemiološke slike odsvetujemo.

Prosimo vas za upoštevanje vseh navodil in zaščitnih ukrepov, ki jih izvajamo s ciljem preprečevanja širjenja okužb, saj bomo v domu le tako lahko poskrbeli za varnost svojih stanovalcev, vaših najbližjih.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!

Mag. Nataša Zalokar, direktorica

DOSTOPNOST