Članki

ecocids razkuzevanje

Obvestilo o stanju na dan 12. 10. 2020

By: | Tags: | Comments: 0 | 12 oktobra, 2020

OBVESTILO V ZVEZI S KORONAVIRUSOM

Domžale, 12. 10. 2020

Skupno so bili v DU Domžale odvzeti brisi 15 zaposlenim in 8 stanovalcem. Skupno so pozitivni 3 stanovalci, 2 od teh sta bila premeščena v UKC Ljubljana, 1 stanovalec je nameščen v rdečo cono, vzpostavljeno v domu. Ostali brisi so bili negativni.

Skupno število pozitivnih testov: 3 stanovalci

Morebitni dodatni brisi bodo v domu odvzeti skladno z navodili epidemiološke službe. 

O spremenjenem zdravstvenem stanju posameznega stanovalca so svojci nemudoma obveščeni.

Dom za obiskovalce do nadaljnjega ostaja zaprt. Na recepciji se je mogoče dogovoriti za video klic s stanovalci, in sicer prek telefonske številke 01/724 12 30 ali 040 361 621.

V domu še naprej zagotavljamo razvoz kosil, osebni prevzem obrokov pa je mogoč med 12. in 13. uro pred kavarno DU Domžale.

Storitve dnevnega varstva zaradi preprečevanja širjenja okužb v domu do nadaljnjega ne izvajamo.

Dom vseskozi razkužujemo in izvajamo tudi vse druge preventivne ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe.

Stanovalci se počutijo dobro, zaposleni v domu pa jim tudi v teh kriznih časih skušamo zagotoviti največje možno udobje in kar se da normalno bivanje. Vsem zaposlenim se na tem mestu zahvaljujem za izreden trud in energijo, ki ju vlagajo v skrb za stanovalce, vsem stanovalcem in svojcem pa za razumevanje in podporo v teh težkih časih. Prepričana sem, da bomo iz te težke preizkušnje izšli še močnejši!

Za aktualne informacije o stanju v našem domu spremljajte našo spletno stran ali stran na Facebooku, kjer redno objavljamo najnovejše informacije.

Hvala za razumevanje in podporo.???

mag. Nataša Zalokar, direktorica DU Domžale

DOSTOPNOST