Članki

prenos 2

OBVESTILO V ZVEZI S KORONAVIRUSOM, 22. 10. 2020

By: | Tags: | Comments: 0 | 23 oktobra, 2020

Spoštovani svojci in prijatelji naših stanovalcev,
v DU Domžale je bilo od začetka vdora virusa COVID-19 pa do 22. 10. 2020 v domu odvzetih 233 brisov stanovalcev in 70 zaposlenih. Pozitivni stanovalci so nameščeni v rdečo cono. Oboleli se počutijo dobro, potek bolezni je pri večini asimptomatski.
Stanovalcem, ki se glede na dane razmere počutijo dobro, zagotavljamo vso potrebno oskrbo in zdravstveno nego. Zaposleni delajo v izredno težkih delovnih razmerah. Za njihov trud in neizmerno energijo, ki ju vsak dan vlagajo v skrb za naše stanovalce, se jim iskreno zahvaljujem. Prepričana sem, da bomo iz te bitke izšli kot zmagovalci.
V domu še naprej poostreno izvajamo vse potrebne ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe pri stanovalcih in zaposlenih. Poseben izziv predstavljajo asimptomatski stanovalci, ki niso upoštevali navodil, da naj ostanejo v svoji sobi. Na tem mestu pozivam vse – tako stanovalce kot svojce – da ravnajo v skladu z epidemiološkimi in domskimi navodili, saj bomo le s skupnimi močmi lahko zamejili nadaljnje širjenje okužbe.
Za aktualne informacije o stanju v našem domu spremljajte našo spletno stran ali stran na Facebooku, kjer redno objavljamo najnovejše informacije.
Hvala vsem za podporo in ostanite zdravi!?
Nataša Zalokar, direktorica DU Domžale
DOSTOPNOST