Članki

images (2)

Obvestilo v zvezi s koronavirusom na dan 15. 10. 2020

By: | Tags: | Comments: 0 | 16 oktobra, 2020

Domžale, 15. 10. 2020

V DU Domžale je bilo doslej skupno odvzetih 69 brisov stanovalcev in 13 brisov zaposlenih.

Skupno število pozitivnih testov: 15 stanovalcev

Od skupno 15 pozitivnih stanovalcev jih je 14 nameščenih v rdečo cono v domu, 1 stanovalec pa se zdravi v UKC Ljubljana.

O spremenjenem zdravstvenem stanju posameznega stanovalca so svojci nemudoma obveščeni.

V domu sodelujemo z ZD Domžale in Civilno zaščito Domžale ter smo v stalnem stiku z epidemiološko službo, ki odreja nadaljnje korake.

Dom za obiskovalce do nadaljnjega ostaja zaprt. Na recepciji se je mogoče dogovoriti za video klic s stanovalci, in sicer prek telefonske številke 01/724 12 30 ali 040 361 621.

V domu še naprej zagotavljamo razvoz kosil, osebni prevzem obrokov pa je mogoč med 12. in 13. uro pred kavarno DU Domžale.

Storitve dnevnega varstva zaradi preprečevanja širjenja okužb v domu do nadaljnjega ne izvajamo.

Dom vseskozi razkužujemo in izvajamo tudi vse druge preventivne ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe.

Stanovalci se počutijo dobro, zaposleni v domu pa jim tudi v teh kriznih časih skušamo zagotoviti največje možno udobje in kar se da normalno bivanje.

Zahvaljujem se tako stanovalcem in svojcem za izraženo podporo kot zaposlenim za neizmeren trud in požrtvovalnost, ki ju izkazujete pri svojem delu in skrbi za naše stanovalce.

Za aktualne informacije o stanju v našem domu spremljajte našo spletno stran ali stran na Facebooku, kjer redno objavljamo najnovejše informacije.

Hvala za razumevanje in podporo.
Nataša Zalokar, direktorica DU Domžale

DOSTOPNOST