Članki

images 1 1

Obvestilo v zvezi s koronavirusom na dan 17. 10. 2020

By: | Tags: | Comments: 0 | 17 oktobra, 2020

Domžale, 17. 10. 2020

V DU Domžale je bilo doslej skupno odvzetih 85 brisov stanovalcev in 25 brisov zaposlenih.

Skupno število pozitivnih testov: 18 stanovalcev, 0 zaposlenih

Od skupno 18 s COVID-19 okuženih stanovalcev jih je 17 nameščenih v rdečo cono v domu, 1 stanovalec pa se zdravi v UKC Ljubljana.

Zdravstveno stanje stanovalcev ves čas spremljamo. O spremenjenem zdravstvenem stanju posameznega stanovalca so svojci nemudoma obveščeni.

V domu sodelujemo z ZD Domžale in Civilno zaščito Domžale ter smo v stalnem stiku z epidemiološko službo, ki odreja nadaljnje korake. Dom vseskozi razkužujemo in izvajamo tudi vse druge preventivne ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe.

Zaposleni so razdeljeni po conah in se med seboj ne srečujejo. Svoje delo opravljajo zelo požrtvovalno, prek vseh normalnih meja, za kar se jim iskreno zahvaljujem. Stanovalci se počutijo dobro, zaposleni v domu pa jim tudi v teh kriznih časih skušamo zagotoviti največje možno udobje in kar se da normalno bivanje.

Dom je za obiskovalce do nadaljnjega zaprt. Na recepciji se je mogoče dogovoriti za video klic s stanovalci, in sicer prek telefonske številke 01/724 12 30 ali 040 361 621.

V domu še naprej zagotavljamo razvoz kosil, osebni prevzem obrokov pa je mogoč med 12. in 13. uro pred kavarno DU Domžale.

Storitve dnevnega varstva zaradi preprečevanja širjenja okužb v domu do nadaljnjega ne izvajamo.

Za aktualne informacije o stanju v našem domu spremljajte našo spletno stran ali stran na Facebooku, kjer redno objavljamo najnovejše informacije.

Hvala za razumevanje in podporo.
Nataša Zalokar, direktorica DU Domžale

DOSTOPNOST