Članki

images 4

Potrjene dve okužbi

By: | Tags: | Comments: 0 | 21 oktobra, 2021

Spoštovani svojci in prijatelji naših stanovalcev,

obveščamo vas, da imamo na dan 20. 10. 2021 v DU Domžale potrjene dve okužbi s covidom-19 pri zaposlenih in eno pri stanovalcih.

V pritličju doma smo vzpostavili sivo cono ter izvedli testiranje vseh stanovalcev, ki niso preboleli covida-19 oziroma niso bili cepljeni in so bili v tveganem stiku.

Nemudoma smo začeli izvajati dodatno razkuževanje skupnih prostorov, izvedli bomo tudi testiranje vseh stanovalcev, ki niso preboleli covida-19 oziroma niso bili cepljeni.

Še naprej bomo skrbno spremljali zdravstveno stanje vseh stanovalcev in zaposlenih ter ob pojavu bolezenskih znakov, ki kažejo na okužbo s covidom-19, ustrezno ravnali.

Svojce vljudno prosimo, da do vključno 30. 10. 2021 prihajajo na obisk v sivo cono le v izjemnih primerih in pri tem upoštevajo navodila za vstop v sivo cono. V domu bomo poskrbeli za ustrezno zaščito med obiskom.

Za vse obiskovalce še vedno velja izpolnjevanje pogoja PCT. Predvsem pa prosimo, da na obisk prihajajo le zdravi obiskovalci.

V domu bomo naredili vse, kar je v naši moči, da zamejimo morebitno širjenje virusa ter omogočimo stanovalcem čim manj stresno preživljanje obdobja polnega izzivov.

Vse obiskovalce ponovno prosimo, da upoštevajo navodila za zajezitev okužb.

Hvala, ker ste z nami!

mag. Nataša Zalokar, direktorica in tim Doma upokojencev Domžale

DOSTOPNOST