Članki

91369082 2476195172484318 8289745600967081984 o

Danes, več kot mesec dni, po zaprtju Doma…

By: | Tags: | Comments: 0 | 8 aprila, 2020

SPOŠTOVANI
svojci in prijatelji!
Danes, več kot mesec dni, po zaprtju Doma, z največjim veseljem povem, da smo trenutno še vsi zdravi; tako stanovalci kot zaposleni! Seveda izvajamo vse potrebne ukrepe za preprečitev in širjenje morebitne okužbe.
Zaposleni vsak dan znova dokazujejo kako mar jim je za stanovalce. Z vso zavzetostjo in odgovornostjo skrbijo za stanovalce. V teh težkih časih žrtvujejo socialno življenje, da ohranijo svoje zdravje in zdravje stanovalcev. Ponosna sem, da lahko delam s takim timom; s tako vestnimi in strokovnimi sodelavkami in sodelavci. Vredni so zlata, cesar pa nič.
Stanovalci razumejo omejitve, vas pa že močno pogrešajo. V Domu stanovalcem vsak dan po enotah skuhamo kavo. Kavo priskrbimo. Ob teh lepih dnevih gremo na teraso in na naš vrt. V medsebojnih stikih, kolikor je le mogoče, vzdržujemo osebno razdaljo. Sonce nam pa daje dodatno energijo!
Hvala vsem svojcem in prijateljem Doma, ki nam pošiljate dobre želje in misli. Hvala vsem, ki razumete, da se vsi trudimo, da imate kontakt s svojimi.
Še vedno se za vse informacije na voljo na tel: 01/724-12-30, kjer bodo vaš klic sprejeli in zabeležili (med 8 in 18 uro). Sodelavci Doma, vas pokličejo nazaj, takoj, ko utegnejo. Na tej številki se lahko naročite tudi za kontakt s svojci (skype viber,..).
Pogrešamo vas in komaj čakamo, da se bomo zopet srečali in družili.
HVALA KER STE Z NAMI!
OSTANITE ZDRAVI!
Nataša Zalokar
direktorica
DOSTOPNOST