Članki

131049790 3186891994747962 9085955862970127497 n

OBVESTILO, 16. 12. 2020

By: | Tags: | Comments: 0 | 17 decembra, 2020

Spoštovani svojci in prijatelji naših stanovalcev,

z veseljem vam sporočamo, da v DU Domžale noben stanovalec ni več okužen s COVID-19. V domu je z virusom trenutno okužena študentka, ki je od petka, 11. 12., izven delovnega procesa in ni delala neposredno pri oskrbi stanovalcev. Veseli smo, da smo v domu uspeli zajeziti širjenje virusa in da so se razmere, povezane z okužbo, umirile.

Letošnje leto ni bilo rožnato, vendar smo dokazali, da lahko s skupnimi močmi prebrodimo vse prepreke, tudi tako, kot smo jo doživeli letos. Zavedamo se, da virus še ni premagan, da so epidemiološke razmere še vedno zaostrene, da se poraja še mnogo vprašanj, na katera je težko ali celo nemogoče odgovoriti. A prepričani smo, da bomo z medsebojnim sodelovanjem in strpnostjo premagali še tako težke preizkušnje.

Vsem stanovalcem se zahvaljujem za izjemno razumevanje, iskrenost, strpnost in potrpežljivost ob vseh ukrepih, ki smo jih in jih še izvajamo v domu z namenom preprečevanja širjenja okužb. Hvala tudi svojcem, prijateljem naših stanovalcev, vsem posameznikom in organizacijam, ki nas spodbujate, nas razumete in nam nesebično pomagate. Zaposlenim sem že večkrat izrekla iskreno zahvalo za ves trud in energijo, ki ju ves čas vlagajo v svoje delo, ko s tolikšno srčnostjo skrbijo za naše stanovalce, vaše svojce in prijatelje, tudi takrat, ko je najtežje. Brez tako dobre ekipe, najboljše ekipe, ki jo sestavljajo prav vsi moji sodelavci, enostavno ne bi šlo. Zato še enkrat resnično hvala.

Ob prihajajočih praznikih želim vsem predvsem osebno srečo in toplino najbližjih, novo leto pa naj prinese spremembe na bolje. Leto 2021 bo zagotovo drugačno od preteklih let, a bo – tako kot vsa doslej – polno novih priložnosti. Zato stopimo pogumno in srčno naprej.

Hvala, ker ste z nami! ???

Nataša Zalokar, direktorica DU Domžale

DOSTOPNOST