Članki

20210413 114212

OBVESTILO, 23. 4. 2021

By: | Tags: | Comments: 0 | 26 aprila, 2021

Spoštovani,

obveščamo vas, je v domu trenutno sedem stanovalcev okuženih s COVID-19, od tega je eden na bolnišničnem zdravljenju, ostali so nameščeni v rdeči coni doma. Trije stanovalci so okužbo že preboleli in so se vrnili v svoje sobe, en stanovalec je žal preminul.

Stanovalce in zaposlene po navodilih epidemiološke službe redno testiramo in ob morebitnem pozitivnem izvidu svojce stanovalca nemudoma obvestimo. Prostore v domu redno zračimo in izvajamo tudi vse ostale preventivne ukrepe za preprečevanje širjenja okužb.

Obiski še naprej potekajo po ustaljenem protokolu. Obiske v pritličju doma je treba obvezno predhodno najaviti na recepciji doma (01/724 12 30 ali 040 361 621). Dovoljeni so obiski ene zdrave osebe naenkrat, ki mora biti ves čas obiska oblečena v popolno osebno varovalno opremo. Obiski v prvem in drugem nadstropju doma potekajo po ustaljenem urniku, in sicer vse dni v tednu od 9.30 do 11.30 in od 14.15 do 16.30. Obiski se izvajajo praviloma zunaj doma in so le izjemoma dovoljeni v sobah stanovalcev oziroma v notranjih skupnih prostorih. Obiskovalci morajo ves čas obiska v domu nositi zaščitno masko, si razkuževati roke in se zadrževati samo pri svojem bližnjem. Ob upoštevanju preventivnih ukrepov lahko stanovalci tudi sicer, ne samo ob obiskih, gredo ven.

Sporočamo še, da se bo po prvomajskih praznikih predvidoma odprla tudi domska kavarna Vej’ca.

Prosimo vas za upoštevanje vseh navodil in zaščitnih ukrepov, ki jih izvajamo v domu s ciljem preprečevanja širjenja okužb.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!

Mag. Nataša Zalokar, direktorica

DOSTOPNOST