Članki

slika1

Obvestilo na dan 13. 10. 2020

By: | Tags: | Comments: 0 | 14 oktobra, 2020

Domžale, 13. 10. 2020

V DU Domžale je bilo danes dodatno odvzetih 48 brisov stanovalcev in 3 brisi zaposlenih. Rezultate današnjega testiranja še čakamo.

Rezultati včerajšnjega testiranja: pozitiven bris 1 stanovalca, ostali brisi so negativni.

Skupno število pozitivnih testov: 4 stanovalci

Od skupno 4 pozitivnih stanovalcev se 1 zdravi v UKC Ljubljana, 3 stanovalci so nameščeni v rdečo cono v domu.

O spremenjenem zdravstvenem stanju posameznega stanovalca so svojci nemudoma obveščeni.

Dom za obiskovalce do nadaljnjega ostaja zaprt. Na recepciji se je mogoče dogovoriti za video klic s stanovalci, in sicer prek telefonske številke 01/724 12 30 ali 040 361 621.

V domu še naprej zagotavljamo razvoz kosil, osebni prevzem obrokov pa je mogoč med 12. in 13. uro pred kavarno DU Domžale.

Storitve dnevnega varstva zaradi preprečevanja širjenja okužb v domu do nadaljnjega ne izvajamo.

Dom vseskozi razkužujemo in izvajamo tudi vse druge preventivne ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe.

Stanovalci se počutijo dobro, zaposleni v domu pa jim tudi v teh kriznih časih skušamo zagotoviti največje možno udobje in kar se da normalno bivanje.

Iskrena hvala vsem zaposlenim v domu, ki se kljub dodatnim obremenitvam in tveganjem tako srčno in požrtvovalno posvečate skrbi za naše stanovalke in stanovalce, ki nas resnično potrebujejo, v teh zahtevnih časih še toliko bolj, ter jim zagotavljate varno zdravstveno nego in socialno oskrbo. Ponosna sem na svojo ekipo sodelavk in sodelavcev, ki vsak dan znova dokazujete, da vam ni vseeno in da ste tu zaradi naših stanovalcev.

Za aktualne informacije o stanju v našem domu spremljajte našo spletno stran ali stran na Facebooku, kjer redno objavljamo najnovejše informacije.

Hvala za razumevanje in podporo.
Nataša Zalokar, direktorica DU Domžale

DOSTOPNOST