Članki

128254536 3158764394227389 5194687893173906295 n

Obvestilo na dan 26.1.2022

By: | Tags: | Comments: 0 | 26 januarja, 2022

Spoštovani svojci, prijatelji in znanci

Glede na epidemiološko sliko v lokalnem okolju in vse več klicev svojcev po obisku stanovalca, da so Covid pozitivni in s tem povečano število izolacij stanovalcev, smo primorani spremeniti protokol obiskov pri naših stanovalcih. Z današnjim dnem je dovoljen en zdrav obiskovalec na stanovalca dnevno oblečen v popolno OVO opremo. Trajanje obiska se omeji na 30 minut. Na obisk se je potrebno predhodno naročiti pri informatorju. Obiski so dovoljeni le v sobah stanovalcev. V času obiskov je obvezna dosledna uporaba OVO opreme, še posebej FFP2 maske in vizirja. Izhode stanovalcev iz Doma, razen planiranih pregledov v specialističnih ambulantah še naprej absolutno odsvetujemo.

Obveščamo vas, da se z današnji dnem stanovalec, ki je bil zaradi okužbe s Covid 19 preseljen v rdečo cono, vrača v svojo sobo in se dobro počuti.  Sodelavka, ki doma prestaja izolacijo zaradi okužbe s Covid 19 nas je obvestila, da je njeno zdravstveno stanje stabilno, dva dni pred potrjeno okužbo pa ni bila na delovnem mestu.

Spoštovani svojci in prijatelji, tudi mi se soočamo z odsotnostmi zaposlenih zaradi karanten po tesnem stiku z obolelim, ali zaradi karanten otrok, zato vas prosimo za razumevanje in sodelovanje, saj bomo le s skupnimi močmi premagali to za vse res težko obdobje.

Vsem zaposlenim, dijakom in študentom hvala za dosedanje odgovorno ravnanje tako na delovnem mestu, kot v prostem času, v smislu preprečevanja širjenja okužbe s Covid 19, saj smo s tem do sedaj uspešno preprečevali vdor virus v DU Domžale in naj ostane tako še naprej.

Hvala za razumevanje, spoštujte ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe s Covid 19 in ostanite zdravi

 

Irena Prestor, dipl. med. sestra

Namestnica direktorice za področje ZNO

DOSTOPNOST