Članki

slide 22

Obvestilo o stanju

By: | Tags: | Comments: 0 | 27 marca, 2020

SPOŠTOVANI!
Sporočam, da smo za sedaj še vsi zdravi! Tako stanovalci kot zaposleni. Gremo dan za dnem. Borimo se dan za dnem Zato hvala vsem, ki ste z nami. Hvala stanovalcem, ki razumejo, da ni njihovih dragih na obisk, hvala svojcem, ki razumete, da ne morete objeti svojih. Zato vam sporočam, da se v tem težkem času, ko je vaš svojec prikrajšan za vašo bližino, še bolj potrudimo, da se vsi počutijo dobro in varno. Vse oblike komunikacije potekajo že utečeno. Vas pa želim še enkrat spomniti, da se za pogovor naročite pri informatorju na tel: 01/724-12-30 med 8.00 in 18.00 uro. Naš Marko vas naslednji dan pokliče in poklepetate.
Kar se tiče nepogrešljivih potrebščin, ki jih stanovalci potrebujejo, to uredimo preko lekarne oz. notranjih dobaviteljev. V avli doma imajo stanovalci dnevno na voljo sadje. Za tiste, ki ne morejo, pa sadje oz. miksano sadje prinesemo v sobe. Tisti, ki želijo, dobijo tudi kavico. Tako, da življenje kar se da poteka normalno. Ostale aktivnosti potekajo v manjših skupinah. Vsi skupaj komaj čakamo, da bo lepo vreme, da se lahko sprehajamo po domskem vrtu.
Zavedamo se, da smo zaposleni največja nevarnost za stanovalce, zato upoštevamo tudi vse predloge ukrepov državnih organov in NIJZ-a in resnično upamo in si želimo, da bi nam virus prizanesel. Ne glede na to, se pripravljamo tudi na drugo, slabšo možnost. Hkrati smo ščit in nevarnost. A vsi skupaj se trudimo po najboljših močeh. In povem vam, da so kljub veliki količini dodatnega dela, sodelavci še vedno nasmejani in optimistični. In zato jim HVALA!!!!
Vsem skupaj in vsakemu posamezno se zahvaljujem za razumevanje, pomoč in podporo pri zaščiti naših stanovalcev. O vseh novostih vas bom sproti obveščala.
100 x hvala, da ste z nami!
Ostanite, ostanimo zdravi!
Nataša Zalokar, direktorica
DOSTOPNOST