Članki

slika2

OBVESTILO V ZVEZI S KORONAVIRUSOM

By: | Tags: | Comments: 0 | 8 oktobra, 2020

Domžale, 8. 10. 2020

Obveščamo vas, da je v DU Domžale ena stanovalka pozitivna na koronavirus. Oseba je bila premeščena v UKC Ljubljana. Svojce okužene s koronavirusom smo o tem obvestili.

Vsem, ki so bili v stiku z okuženo osebo, so bili odvzeti brisi, in sicer 15 zaposlenim in dvema stanovalcema. Rezultate testiranj še čakamo. Svojce okuženih stanovalcev bomo o spremenjenem zdravstvenem stanju njihovih bližnjih nemudoma obvestili.

Dom je za obiskovalce od 8. 10. 2020 zaprt in obiski do nadaljnjega niso mogoči. Na recepciji se je mogoče dogovoriti za video klic s stanovalci, in sicer prek telefonske številke 01/724 12 30 ali 040 361 621.

V domu še naprej zagotavljamo razvoz kosil, osebni prevzem obrokov pa je mogoč med 12. in 13. uro pred kavarno DU Domžale.

Storitve dnevnega varstva zaradi preprečevanja širjenja okužb v domu do nadaljnjega ne izvajamo.

Stanovalci se počutijo dobro, zaposleni v domu pa jim tudi v teh kriznih časih skušamo zagotoviti največje možno udobje in kar se da normalno bivanje.

Dom vseskozi razkužujemo in izvajamo tudi vse druge preventivne ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe.

Ob tem se zaposlenim v DU Domžale iskreno zahvaljujem tako za predanost in izvajanje vseh preventivnih ukrepov kot za tekoče opravljanje vsakodnevnih nalog.

Za aktualne informacije o stanju v našem domu spremljajte našo spletno stran ali stran na Facebooku, kjer redno objavljamo najnovejše informacije.

Hvala za razumevanje in podporo.
 
mag. Nataša Zalokar, direktorica DU Domžale

DOSTOPNOST