Članki

images 3

OBVESTILO V ZVEZI S KORONAVIRUSOM, 12. 11. 2020

By: | Tags: | Comments: 0 | 12 novembra, 2020

Spoštovani,

včeraj, 11. 11. 2020, je bilo po navodilih epidemiološke službe dodatno odvzetih 19 brisov stanovalcev in dva brisa zaposlenih. Dva brisa stanovalcev sta bila pozitivna, rezultata odvzetih brisov zaposlenih negativna.

V DU Domžale imamo trenutno 31 pozitivnih stanovalcev in trije sodelavci so pozitivni. 19 stanovalcev je že ozdravljenih. Stanovalci s potrjeno okužbo so nameščeni v rdeči coni doma.

Zdravstveno stanje vseh stanovalcev skrbno spremljamo in svojce o spremembah sproti obveščamo. Zaposleni se kljub napornemu delovniku stanovalcem posvečajo z vsem srcem in jim skušajo tudi v teh težkih časih čim lepše popestriti vsakdan.

Vsi v prejšnjih obvestilih navedeni ukrepi ostajajo, dom je do nadaljnjega za obiskovalce zaprt. Svojce vabimo, da se za video klic s stanovalcem dogovorijo na recepciji, in sicer prek telefonske številke 01/724 12 30 ali 040 361 621.

Za aktualne informacije o stanju v našem domu spremljajte našo spletno stran ali stran na Facebooku, kjer redno objavljamo najnovejše informacije.

Hvala vsem za razumevanje in izkazano podporo.

Hvala, ker ste z nami!

Nataša Zalokar, direktorica DU Domžale

DOSTOPNOST