Članki

20201019 220659

OBVESTILO V ZVEZI S KORONAVIRUSOM, 27. 10. 2020

By: | Tags: | Comments: 0 | 28 oktobra, 2020

Spoštovani svojci in prijatelji naših stanovalcev,

z veseljem sporočamo, da je en stanovalec, ki je bil okužen s COVID-19, bolezen prebolel in se je iz rdeče cone vrnil v belo cono. Počuti se dobro.

Trenutno je v domu 46 pozitivnih stanovalcev, ki so nameščeni v rdečo cono, urejeno skladno z navodili zdravstvene stroke, trije oboleli so v bolnišnici. Oboleli v domu se počutijo dobro, potek bolezni je pri večini asimptomatski.

Skupne številke v DU Domžale na dan 27. 10. 2020:

Stanovalci: 234 odvzetih brisov, 47 pozitivnih, 1

Zaposleni: 77 odvzetih brisov, 7 pozitivnih

Zdravstveno stanje stanovalcev in zaposlenih ves čas spremljamo ter o spremembah obvestimo epidemiološko službo in v primeru stanovalcev individualno takoj tudi njihove svojce. Skladno z navodili oskrbo in zdravstveno nego stanovalcem zagotavljamo v njihovih sobah.

@Center za zaščito in reševanje Domžale, nam je ponoči razkužil vse hodnike in skupne prostore. Fantje hvala za pripravljenost in odlično sodelovanje.

Vsi v prejšnjih obvestilih navedeni ukrepi ostajajo. Svojce vabimo, da se za video klic s stanovalcem dogovorijo na recepciji, in sicer prek telefonske številke 01/724 12 30 ali 040 361 621. Vabimo vas tudi, da stanovalcem pošljete pismo, e-sporočilo na e-naslov socialne službe (darja.rems@ssz-slo.si) ali prek našega profila na Facebooku. Vsa prejeta sporočila stanovalcem preberemo in so jih resnično veseli.

Vsem svojcem in drugim se zahvaljujemo za spodbudne besede in pozitivne misli, ki nam jih pošiljate. Obenem se s prošnjo za pomoč obračamo na prostovoljce, ki bi nam bili pripravljeni priskočiti na pomoč. Veseli bomo vašega odziva.

Za aktualne informacije o stanju v našem domu spremljajte našo spletno stran ali stran na Facebooku, kjer redno objavljamo najnovejše informacije.

Hvala vsem za podporo in ostanite zdravi!

Nataša Zalokar, direktorica DU Domžale

DOSTOPNOST