Članki

20200402 140236 scaled

Poročilo o stanju

By: | Tags: | Comments: 0 | 2 aprila, 2020

SPOŠTOVANI,
svojci in prijatelji!
Z veseljem vam sporočam, da smo do sedaj še vsi zdravi. Tako stanovalci, kot zaposleni. Delamo na tem, da tako tudi ostane.
Kljub vsemu, pa ne moremo mimo tega, da pripravimo na zahtevne pogoje. Tako smo s protokolom določili prostore za morebitno izolacijo in poti do njih. V sled temu, smo postavili šotora, ki bosta namenjena za zagotavljanje logističnih pogojev v primeru okužbe z virusom. Hvala tabornikom. Tina, Andrej in ostala ekipa, najboljši ste!!! Štab CZ Občine Domžale, hvala! Hvala tudi ZD Domžale, s katerim res zgledno sodelujemo. Renata, tudi tebi HVALA, da si z nami. Sodelujemo tudi z NK Domžale, ki nam je ponudilo namestitev za zaposlene (da se jim ne bo potrebno vozit domov).
Svojci, hvala vam, da z razumevanjem sprejemate in upoštevate ukrepe. Neverjetni ste!! Ste nam v pomoč in v oporo in razumete, če kdaj ne moremo nemudoma odgovorit. Tudi stanovalci razumejo in spoštujejo ukrepe. Če imajo kakšno željo, jo skušamo s skupnimi močmi izpolnit.
Kot do sedaj, smo vam za vse informacije na voljo na tel: 01/724-12-30, kjer bodo vaš klic sprejeli in zabeležili (med 8 in 18 uro). Sodelavci Doma, vas pokličejo nazaj, takoj, ko utegnejo. Na tej številki se lahko naročite tudi za kontakt s svojci (skype viber,..). V teh dneh, je z vami Valbona.
Zaščitna sredstva imamo , vendar se vsi skupaj trudimo, da zaloge sproti dopolnjujemo, za kar se vsem, ki nam pomagajo pri tem, zahvaljujemo – tako v imenu zaposlenih kot stanovalcev.
Ostanite z nami!
Ostanimo zdravi!
DOSTOPNOST